FriluftsRådet

Grønne Spirer

Grønne Spirers kurser

Her kan du finde Grønne Spirers kursusprogram for resten af 2023 med masser af spændende arrangementer. Der afholdes herlige naturkurser om fugle, leg, vildskab, naturekspeditioner, bæredygtighed og meget andet. Se alle tilbud herunder. Enkelte kurser mangler stadig dato og præcis location samt nærmere beskrivelse.

Det skal du vide om Grønne Spirers arrangementer
Grønne Spirers kurser har fokus på naturpædagogiske emner, fx science, bæredygtighed, ro og forundring, fugle, 0-3 årige i naturen, vild mad og meget andet. Kurserne foregår først og fremmest udendørs med masser af praktiske eksempler, hvorimod konferencerne har et større teoretisk indhold og enkelte udeaktiviteter.  

Tilmelding og pris
Medlemmer har to gratis kursuspladser om året (personlige medlemmer dog kun én). I kan tilmelde jer med login her på siden eller pr. mail til: ikr@friluftsraadet.dk
Alle andre kan tilmelde sig ved at sende en mail med navn, institution, email og evt. EAN til ikr@friluftsraadet.dk. Ekstra kursuspladser og ikke-medlemmer koster 1000 kr.

HUSK: Der er frokost, kaffe og rigeligt med postevand på alle vores arrangementer.
HUSK: En uge før kursusstart er tilmeldingen bindende og pladsen tæller som benyttet.

Er I rigtigt tilmeldt?
Ved at klikke på "mere" under det aktuelle kursus, kan I se deltagerlisten.

Aktuelle kurser

Naturdannelse og børns udvikling i naturen - teori, viden og erfaring

Start: 7. december 2023 09:30
Slut: 7. december 2023 16:00
Målgruppe: 1-5 års personale
Sted: Danhostel Ringsted
Adresse: Ct. Bendtsgade 18, 4100 Ringsted
Ledige pladser: 8
Tilmeld dette kursus

En dag med fokus på det vi ved, og teoretiske indlæg om børn sunde udvikling i naturen og grøn dannelse. Vi skal også en tur ud og opleve julenaturen, men det mest af dagen kommer til at gå med fordybelse i naturpædagogisk viden samt udveksling af spørgsmål, erfaringer og tanker om børn og natur. mere...

  • Hovedsite
  • Blå Flag
  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • FEE
  • FEE
  • CO2 neutralt website